Drengedrømme med feminint islæt

Let's Be Together

Instruktøren og klipperen Nanna Frank Møller har i aften, tirsdag den 11. november, premiere på filmen "Let's Be Together", som deltager i hovedkonkurrencen på dette års CPH:DOX.

Accessories, make-up, høje hæle og feminint, stramtsiddende kjoler er måske en almindelig verden for mange kvinder, men ikke det mest almindelige for 14-årige drenge. Ikke desto mindre iklæder den brasillianskfødte Hairon, der til daglig bor med sin mor og stedfar i en lille dansk provinsby, sig dagligt det store glitrende antræk.

Der skal mod, vilje og integritet til at trodse provinsens jævnhed - og det har Hairon. Men da han og moderen tager til Brasilien, så han kan møde sin biologiske far, får spørgsmålet om tolerance og accept en noget uventet drejning.

Nanna Frank Møller er uddannet klipper fra Den Danske Filmskole i 1999, og har hun klippet en række væsentlige dokumentarfilm. I 2007 debuterede hun som instruktør med den prisbelønnede dokumentarfilm "Someone Like You", der handler om en lille cirkustrups sidste tid sammen.

"Let's Be Together" er også klippet i en kortere version med titlen "En feminin dreng", som er en del af "Næsten voksen" - en serie bestående af syv korte dokumentarfilm om unge, produceret af Helle Faber fra Bastard Film og Mette Heide fra Team Productions og støttet af Det Danske Filminstitut. Serien sendes på TV 2 i foråret 2009.

"Let's Be Together":
CPH:DOX
DFI factsheet

Læs mere om filmen i
FILMupdate TEMA: En fremmed blomst i den danske flora
og i EKKO: Ud i lyset

[Foto: Helle Moos ]