Du kan stadig nå at komme til SneakBar den 5. september

TALENT. Nåede du ikke at få billetter til SneakBar på fredag? Så er her en ny chance. De uafhentede billetter bliver nemlig frigivet til afhentning 45 minutter før forestillingen. 

SneakBar præsenterer sit første event efter sommerferien med premieren på tre nye kortfilm støttet af Filmværkstedet. Filmene bliver vist i BIO ASTA i Cinemateket. Første visning er kl. 18, og anden visning er kl. 20. Eventet er gratis, og de uafhentede billetter kan afhentes i 45 minutter før visningen.

Program for fredag den 5. september

”Mig og kærligheden”

Filmens instruktør er blevet forladt af sin kæreste, og i forsøget på at finde svar har han lavet en film om bruddet. Projektet er skabt med hjælp fra to unge skuespillere, der sammen har genindspillet scenerne fra det forliste forhold. Resultatet er blevet til en kortfilm, der forsøger at finde svar på en kærlighedshistorie, der måske alligevel ikke er så sort og hvid.

Om SneakBar

SneakBar er gratis og sker fredag den 5. september 2014 kl. 18 og kl. 20 i BIO ASTA i Cinemateket.

ASTA BAR er åben fra kl. 17.30 til 23.30, hvor det vil være muligt at møde instruktører, producere, skuespillere og folk fra filmværkstedet, til en snak om filmene over en øl eller et glas vin.


Om Filmværk-stedet

Filmværkstedet støtter både større og mindre filmproduktioner med det hovedformål, at fremme eksperimenterende filmkunst og talentudvikling.

Gennem tiden er mange instruktører og filmfolks karrierer udsprunget fra Filmværkstedet, eksempelvis Christina Rosendahl, Morten Hartz Kaplers, Mikkel Munck-Fals, Pernille Fischer og Kaspar Munk.

Instruktør: Martin Winther // Producer: Malthe Koch // Komediedrama // 17 min.

Flukt

”Flukt”

Brake lever et ensomt liv i naturen, isoleret fra resten af samfundet. Hans liv bliver pludseligt vendt op og ned, da han opsøges af sin søn Lukas. For under den rolige overflade ulmer en fortid, ingen af dem kan flygte fra. Fortiden indhenter for første gang dem begge, og tvinger både far og søn til at tage et ansvar for deres handlinger. 

Instruktør: Andreas Sommer Kjærsgaard // Producer: Håkon Lillegraven //Drama // 30 min.

Mørke rum

Mørke rum”

Den unge Sebastian udforsker sin seksualitet, og søger kærligheden på nettet. Her møder Sebastian den ældre Jacob, som tager ham med på en lurvet sexklub. I miljøet føler Sebastian endeligt, at han kan overgive sig til øjeblikket, og kærligheden i Sebastians hjerte spirer. Men uden for det mørke rums intense tosomhed trænger realiteterne sig imidlertid på, og tvinger Sebastian til at stille spørgsmål.  For er det mere kødets lyst, end kærlighed som Jacob søger?

Instruktør: Peter Ahlén Lavrsen // Producer: Kasper Dissing //  Drama // 27 min.

Trailer

Trailer SneakBar 5. september 2014 from Filmværkstedet / DFI on Vimeo.

Tags: SneakBar