Easy Film solgt

Billede til artiklen Easy Film solgtEasy Film meddelte i går, at selskabet pr. 2. juni 2008 bliver en del af det internationale tv-produktionsselskab Eyeworks, som har købt aktiekapitalen i Easy Film.

Eyeworks er blandt verdens førende selskaber inden for tv-produktion og -distribution med hovedkvarter i Amsterdam og produktionsselskaber i 14 lande fordelt på 4 kontinenter. Det nye selskab får navnet Eyeworks Danmark.

Easy Film er grundlagt i 1984 af Niels Bokkenheuser. Fra at være et mindre selskab, der fortrinsvist beskæftigede sig med postproduktion, har selskabet udviklet sig til at være et betydningsfuldt mediehus, som bl.a. producerer reklamefilm, undervisningsfilm, dokumentarfilm og fiktion (bl.a. "Far til fire - gi'r aldrig op!" og Far til fire - i stor stil"). Easy Film ejer både det danske selskab, Jensen & Kompagni, og Easy Hell i Polen.

Easy Film er netop nu aktuel med dokumentarfilmen "Diplomacy - The responsibility to protect" (vises 13. juni kl. 15.30 i Politikens Foredragssal) om folkemordet i Darfur og de diplomatiske kampe i FN's Sikkerhedsråd for at stoppe uhyrlighederne.

Læs mere:
www.eyeworks.tv
www.easyfilm.dk