Ekko og C More i nyt samarbejde

KORTFILM. Nu kan fans af det korte format se kortfilm fra Ekko Shortlist på streamingtjenesten C More. Det er resultatet af en aftale mellem Filmmagasinet Ekko og  C More, der løber de næste tre år.

Ti kortfilm fra Ekko Shortlist vil den kommende måned være tilgængelige på C Mores streamingtjeneste. Fremover vil redaktionen på Ekko udvælge en kortfilm hver måned, sammen med C More, som herefter lanceres på streamingtjenesten. 

Da Ekko i 2013 lancerede en brugerbestemt hitliste for danske kortfilm under navnet Ekko Shortlist, slog magasinet et slag for kortfilmkunsten og den danske talentmasse, der dermed fik en platform for deres film. Filminstituttet har fra begyndelsen bakket op om Ekko Shortlist, og administrerende direktør Henrik Bo Nielsen hilser det nye samarbejde velkommen.

Fakta

Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. 

Det trykte magasin udkommer fire gange om året med essays, analyser og interviews med både danske og internationale filmpersonligheder og -stjerner.

Hjemmesiden opdateres dagligt med nyheder, blogs og anmeldelser af premierefilm og aktuelle serier. 

Den brugerbestemte hitliste Ekko Shortlist indeholder over 600 kortfilm og er således den centrale platform for talenter og filmundergrunden i Danmark.

www.ekkofilm.dk

C More er en streamingtjeneste, der giver adgang til flere tusinde film, serier, børne- og dokumentarfilm.

www.cmore.dk

"Det er en stor glæde, at der både fra private fonde og store aktører på filmmarkedet er opbakning til Ekko Shortlist og til Ekko Shortlist Awards. Begge dele er af stor betydning for præsentationen af de korte formater og talentudviklingen og er jo hele begrundelsen for Det Danske Filminstituts støtte til initiativet, siden Ekko tog det første spadestik. Det er et vigtigt eksempel på samspillet mellem staten og private aktører – dejligt, at det fortsætter," siger Henrik Bo Nielsen.

Til oktober offentliggøres de nominerede filmtalenter og kortfilm til årets Ekko Shortlist Awards. Vinderfilmene af de eftertragtede priser offentliggøres ved en prisfest i november og vises herefter på C More.