En nat med Madonna

Der er ingen som Madonna! Det beviser Cinemateket med to enestående koncertfilm og afterparty i Asta Bar med masser af Madonna på grammofonen. Det hele foregår fra kl. 22 på Kulturnatten den 9. oktober.

Se det spektakulære totalshow "Madonna - Drowned World Tour" fra Detroit, 2001, som viser en Madonna i live-storform efter otte års turnétavshed. Samuraier, ninjaer, line-dancers, tango-ekvilibrister optræder på scenen med største selvfølgelighed. Med baggrund i roste plader som "Ray of Light" og "Music" er der desuden garanti for både nyt og gammelt materiale i topkvalitet.

Aftenens anden film, "Madonna - The Confessions Tour"  fra 2006, byder på gigantiske diskokugler, en korsfæstet Madonna og  burkaklædte dansere – alt sammen inden for rammerne af et kogende, lysindhyllet Wembley.

Efter filmene kan du holde stemningen ved lige i Asta Bar med kolde forfriskninger, hele tre Madonna-kompetente djs og musikvideoer på storskærm!

Fri entré til alle med Kulturpas (skal vises ved billetafhentning). 40 kr. for medlemmer af Cinemateket / 65 kr. for ikke-medlemmer. Det anbefales at bestille i forvejen.

 

Tags: Kulturnatten