En producer der rykker

CANNES. Signe Leick Jensen er til efteråret aktuel som producer på Bille Augusts "Marie Krøyer". Hun er netop udvalgt som en af de 25 Producers on the Move på Cannes Festivalen 2012.

25 europæiske producer er håndplukket til under Cannes Festivalen at deltage i netværksbegivenheden Producers on the Move 2012, og blandt dem er danske Signe Leick Jensen.

Producers on the Move

I løbet af fire dage fra den 19. til 22. maj deltager de udvalgte producere i flere arrangementer, hvor de får lejlighed til at mødes med en række vigtige europæiske filmbranchefolk, og de vil få lejlighed til præsentere deres kommende projekter og brainstorme om kommende europæiske koproduktioner.

Signe Leick Jensen

Signe Leick Jensen startede sin karriere på Nimbus Film og skiftede i 2003 til Zentropa, hvor hun blev lineproducer på Lars von Triers "Manderlay" og senere producerede Triers komedie "Direktøren for det hele" i samarbejde med Vibeke Windeløv og Meta Louise Foldager.

I 2007 vendte Leick Jensen tilbage til Nimbus Film og var blandt producerne på Louise Friedbergs "Eksperimentet" og Ole Christian Madsens "Superclásico". I marts 2011 startede hun produktionsselskabet, Toolbox Film, sammen med producerkollegaen Morten Kaufmann.

Signe Leick Jensen har netop lagt sidste hånd på Bille Augusts nye danske spillefilm "Marie Krøyer" sammen med producer Karin Trolle for SF Film Production. Filmen får premiere i september 2012.

Leick Jensen deltager for tiden i European Producers Workshop EAVE, der tilbyder projektudvikling, networking og undervisning med producere fra hele verden. "Det er helt fantastisk for mig at blive en del af et stort europæisk netværk og få de redskaber og internationale kompetencer, der bliver tilbudt," siger hun om den europæiske workshop, og hun håber at få tilsvarende glæde af at være udvalgt til Producer on the Move i Cannes.

Producers on the Move 2012