En regnvejrsnyhed

FILMGUIDE. Københavns gader ligger øde og mange danskere er gået i eksil i sommerhuse rundt om i sommerlandet. Men når regnen truer i weekenden, er film et godt alternativ til at spille ludo. Bare en reminder.

Nyheder om vejret har altid noget komisk over sig. Med det in mente og med risiko for kun at skrive det, alle i forvejen ved, gør jeg gerne forsøget alligevel.

Weekenden byder på regn, vind og køligere vejr. Strandturen og havegrillen bliver mindre attraktiv i det våde vejr. Hvad gør man så? Udover at lægge en dvd i afspilleren eller tage imod tv-stationernes tilbud kan man også tage turen i biografen eller benytte sig af Filmstriben.

I biografen?

Forskellige hjemmesider gør det nemt at komme i biografen.

Scope.dk tilbyder information om alle biografer i Danmark og deres film.

Hvis du vil bestille eller købe billet direkte på nettet kan det gøres på www.kino.dk , som formidler billetter for 29 biografer. Kino.dk byder bl.a. også på trailers og nyheder om aktuelle film.

Film i hjemmet?

Man kan også få filmen hjem via biblioteket på http://www.filmstriben.dk/fjernleje/film/catalog.aspx

Med få klik har man adgang til et stort katalog af film strækker sig fra spillefilm over kortfilm til dokumentar og animation. Der er film, der matcher alles smag og alle aldersgrupper. Det eneste det kræver for at se filmene er et lånerkort på dit lokale bibliotek.

God sommer, og kom gerne med andre gode filmlinks.