Er du Producer on the move 2024?

CANNES. Styrk dit netværk og kickstart din internationale filmkarriere med EFP's Producer on the Move-program under Cannes Film Festival. Deadline for ansøgning: 4. marts 2024.

European Film Promotion (EFP) afholder hvert år Producers On The Move i forbindelse med Cannes Film Festival.

kontakt

Lizette Gram Mygind
Festivalkonsulent, spillefilm
Tlf. +45 2482 3758
lizetteg@dfi.dk

Signe Egemose Agger
Projektkoordinator
Tlf. +45 3374 3517
signea@dfi.dk

Formålet er at styrke nyere europæiske producenters netværk i den internationale filmbranche og sætte dem i kontakt med potentielle koproduktionspartnere. Det sker gennem et intensivt forløb med møder, pitchingfora, casestudier, sociale sammenkomster og pressetiltag.

De medlemslande, der udgør European Film Promotion, kan hver indstille én kandidat til Producer on the Move. For at blive indstillet skal en række kriterier være opfyldt og et vist antal point opnået på baggrund af producentens filmografi. Læs mere om kriterierne i formularen, som skal udfyldes med de sammenlagte point, som vil være afgørende for at komme i betragtning til programmet. 

ansøgningsformular

Den endelige danske kandidat, der skal indgå i feltet af europæiske producere, udpeges blandt de indstillede kandidater af repræsentanter fra Filminstituttet, hvorefter EFP udvælger de i alt 20 europæiske producere, baseret på en point sammenlægning for de indsendte nationale kandidater.

Programmet afvikles i to dele. Den første del foregår online den 30. april til 3. maj inden Cannes-festivalen og den anden del under festivalen fra 16. til 20. maj. 

Læs mere om programmet og ansøg ved at udfylde og indsende formaleren, inklusiv pointsammenlægning til international@dfi.dk, senest mandag 4 marts 2024 kl. 12.00.

Tidligere danske deltagere

  • Eva Jakobsen (2014)
  • Katja Adomeit (2015)
  • Mikkel Jersin (2016)
  • Ditte Milsted (2017)
  • Per Damgaard Hansen (2018)
  • Nina Bisgaard (2019)
  • Monica Hellström (2020)
  • Kasper Dissing (2021)
  • Emile Hertling Péronard (2023)

Om EUROPEAN FILM PROMOTION

EFP er et netværk af filminstitutter i 37 europæiske lande, som har til formål at støtte film og udvikle europæisk filmtalent ved deltagelse i netværksprogrammer på internationale filmfestivaler og markeder målrettet branchens aktører såsom salgsagenter, instruktører, producere, skuespillere, institutioner, købere, festival programmers m.fl. 

For at styrke synligheden af europæisk film arbejder EFP på at skabe samarbejde og synergi internt i den europæiske branche og til resten af den internationale branche.

EFP lægger vægt på diversitet og velkommer dermed alle ansøgninger uanset køn, nationalitet, race, etnicitet, sociokulturel og økonomisk baggrund, religion, handikap, alder og seksuel orientering og identitet.