Et tværmedielt filmværksted

Filmværkstedet udvider igen horisonterne og rammerne for fremtidens filmskabere. Med to cross-media workshops retter Filmværkstedet fokus på, hvordan man kan udvikle ideer til flere platforme.

De to seminarer tager udgangspunkt i både internationale og hjemlige erfaringer med at finde finansiering og tiltrække et publikum til cross-media projekter. Derudover tager seminaret fat i deltagernes egne ideer for at se, hvor det vil give mening at arbejde på flere medier og i hvilken rækkefølge.

Filmværkstedets leder Prami Larsen er ikke i tvivl om vigtigheden af at kunne tænke i flere platforme: "Evnen til at skabe et fortælleunivers, der kan følge det fascinerede publikum overalt, vil skille de talentfulde fra de talentløse filmskabere i fremtiden. Bare se Lars von Trier. Han har altid været mester i at skabe forventning, provokere og i sidste ende levere den lille og den store historie i biografen – men også i alle medierne omkring sig, som stiller sig til rådighed for hans geniale analyser af menneskets veje og vildveje."

Det første seminar, som behandler cross-media inden for dokumentar, er allerede fuldt booket, mens der stadig er plads på fiktionsdelen, der finder sted den 24. september. Deadline for tilmelding er den 16. september kl. 12.00.

Læs mere om fiktions-workshoppen