Eva Hein ny kommunikationschef

ANSÆTTELSE. Eva Hein, der har erfaringer fra Koda og Det Kongelige Teater, tiltræder den 16. august som ny leder af Filminstituttets kommunikationsenhed.

Eva Hein kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Koda, rettighedsforeningen for komponister og sangskrivere, hvor hun har været ansat siden 2015. Her stod hun i spidsen for den eksterne kommunikation, herunder kontakt til pressen, nyhedsformidling, SoMe-strategi og udvikling af foreningens identitet på tværs af kanaler. Hun medvirkede desuden i det strategiske arbejde med at varetage Kodas politiske interesser, både nationalt og i EU.

I en årrække har Eva Hein været ansat på Det Kongelige Teater, senest i perioden 2007-2015 som kommunikationschef med ansvar for kommunikation og markedsføring på tværs af de enkelte kunstarter og huse. 

Eva Hein er uddannet fra Københavns Universitet i 1998 som cand.phil. i Moderne kultur og kulturformidling med en grunduddannelse i Litteraturvidenskab. 

Eva Hein tiltræder sin stilling den 16. august.

Filminstituttets Kommunikationsafdeling er ansvarlig for husets eksterne kommunikation og for at sikre sammenhæng i alle kommunikations- og formidlingsaktiviteter på tværs af institutionen.

Kontakt

Claus Ladegaard
Adm. direktør
Tlf. +45 4032 6212
clausl@dfi.dk

Tags: