Fasandræberne på dvd

DVD. "Fasandræberne" var årets mest sete film i 2014. Hele 768.077 så den i landets biografer – det er mere end hver 6. dansker i den tilrådede aldersgruppe over 15 år. Men var du ikke iblandt, eller trænger du til et gensyn, er "Fasandræberne" nu udkommet på dvd.

Mikkel Nørgaards opfølger til "Kvinden i buret", og anden film i serien af Jussi Adler-Olsen-filmatiseringer, er nu klar på dvd.

"Fasandræberne" tager udgangspunkt i en sag fra 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt.

Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær, Rose, genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt, hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

"Fasandræberne" er skabt af holdet bag "Kvinden i buret". Mikkel Nørgaard er instruktør, Louise Vesth og Jonas Bagger har produceret for Zentropa, og manuskriptet er skrevet af makkerparret Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg.

Trailer