Fenar Ahmads anden spillefilm – Underverden

I OPTAGELSE. Fenar Ahmad, der i 2014 debuterede med "Ækte vare", optager i disse uger sin anden spillefilm, "Underverden" med Dar Salim og Stine Fischer Christensen.

Fenar Ahmad gik i sidste uge i gang med optagelserne til sin nye spillefilm, action-dramaet "Underverden".

Zaid nyder tilværelsen som nyudnævnt speciallæge med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der igen desperat beder om penge, men Zaid afviser ham blankt i døren. Kort efter bliver Yasin fundet, gennembanket til døde, og Zaid overvældes af skyldfølelse og sorg. Sorgen afløses af vrede, og Zaid bevæger sig ned i den københavnske underverden for at opnå retfærdighed for sin afdøde bror. Det er en tur med omkostninger for ham og hans familie, og han tvinges hurtigt til at beslutte, om hævnens pris er det hele værd.

Dar Salim spiller rollen som Zaid, og Stine Fischer Christensen hans kæreste. På rollelisten er også Jacob Lohmann, Roland Møller, Ali Sivandi, der var med i "Ækte vare", og Dulfi Al-Jabouri fra "Krigen".

Fenar Ahmad selv og Adam August har skrevet manuskript. Kasper Tuxen er fotograf, Kasper Leick klipper, og Peter Albrechtsen står for lyddesign, mens musikken komponeres af Jens Ole McCoy fra hiphop-duoen Ukendt Kunstner. Jacob Jarek producerer for Profile Pictures med produktionsstøtte på 6 millioner kr. fra Det Danske Filminstitut gennem konsulentordningen ved Åke Sandgren. Desuden støtter DR TV, og Scanbox Film distribuerer.

Der er forventet premiere den 19. januar 2017.