Festivalfilm fra OFF på Filmcentralen

BEST OFF er et helt nyt samarbejde mellem Odense International Film Festival og Filminstituttet, hvor udvalgte festivalfilm kan streames på Filmcentralen af alle borgere i hele landet i et år.

Når Odense International Film Festival (OFF) slutter i udgangen af august, fortsætter festen på Filmcentralen. I et nyt samarbejde med festivalen, BEST OFF, kan borgere i hele landet streame 10 udvalgte kortfilm fra årets festivalprogram på Det Danske Filminstituts streamingsite Filmcentralen. Filmene bliver tilgængelige fra den 25. august.

De udvalgte film er helt nye internationale og danske kortfilm af høj kvalitet.

De 10 OFF-film på Filmcentralen i 2015

All Your Favorite Shows! (USA)
Antiman (Guyana)
Bär/Bear (Tyskland)
Мы тут ни при чем/ Didn't See, Didn't Do (Rusland)
Gleichgewicht/Keeping Balance (Østrig)
Vore Fædres Sønner/ Our Fathers' Sons (Danmark)
Prends-moi/Take me (Canada)
The Chicken (Tyskland, Kroatien)
Les frémissements du thé/The way of tea (Frankrig)
A győztes/The winner (Ungarn)

Filmene kan ses både på Filmcentralen/For alle og Filmcentralen/Undervisning. De er dermed frit tilgængelige for alle borgere og kan bruges i undervisningen på skoler og gymnasier.
 

Det kommende samarbejde markeres ved en reception på OFF tirsdag den 25. august kl. 17 i TEATER 95B, Vestergade 95b i Odense Centrum. Alle er velkommen til et lille glas og en præsentation af Filmcentralen og filmene.

Cinemateket holder open air

Cinemateket præsenterer filmhistoriens danske og internationale film og har til opgave at fastholde og udvikle interessen for filmkunsten i hele dens mangfoldighed. Cinemateket ligger i København, men har en ambition om at nå ud i hele landet. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi i år kan vise Stanley Kubricks sci-fi-milepæl "Rumrejsen år 2001" i samarbejde med OFF som open air-visning.

Odense Internationale Film Festival (24.-30. august)

Filmcentralen-kampagne_210