Film i skoven

FILMFESTIVAL. Film skal, som alle ved, ses i biografen, men i Aarhus rykker biografen ud i skoven fra den 12. til 13. maj.

Aarhus slår bøgedørene op, ruller den grønne løber ud og byder hjerteligt velkommen til biografoplevelser fra 12. til 13.maj. Og det er helt ude i skoven. I Riis Skov i Aarhus helt præcis.

"Skoven har en magisk og særlig karakter, som vi synes minder om filmoplevelsens natur, og på en måde passer film og skove godt sammen. Det at festivalen er omgivet af træer, kan være med til at give familier andre oplevelser, end hvis det havde været i en biograf," fortæller festivalleder Kathrine Simpson.

Film i Skoven er en børnefilmfestival med filmvisninger i store telte, men der er også livemusik fra hele verden, danseoptrædender, magiske overraskelser, en kæmpeseng, popcorn, duftende foodtrucks, bogoplæsninger ved bålstedet, leg, sjove pizzacykler, kreative workshops, et børne-rave med tung bas og flotte masker, morgenyoga, fugle i træerne, sunde snacks, kaffe og meget andet til hele familien.  

"Filmene, vi har valgt til festivalen, er meget forskellige, men fælles for dem er, at de er kreativt udført, sjove at se og har en handling, som giver plads til eftertanke for børn og deres forældre," fortæller Kathrine Simpson.

Festivalen vil præsentere børnefilm fra Danmark såvel som udlandet samt film, som århusianske børn selv har lavet. Festivalen er først og fremmest for børn i alderen 3-10 år samt deres familier.

Festivalen er åben for offentligheden 12.-13. maj fra kl. 9.30 til 18.30. Festivalen er støttet af Det Danske Filminstitut.

Læs mere om Film i Skoven

Tags: Børn & Unge