Filmentusiaster quizzer i Sult

Restaurant Sult vil fremover danne slagmark for Københavns celluloidnørder, når de den sidste tirsdag i måneden battler om at være den, der ved mest om livet på det store lærred.

Er du en af dem, som på tid kan remse de film op, som har skaffet Meryl Streep sine syv Golden Globes? Og kan du uden at blinke nævne tre film, som både har Tom Hanks og Meg Ryan på rollelisten? Så kan du trygt lægge vejen forbi Restaurant Sult i Filmhuset tirsdag den 26. januar klokken 19.

De københavnske filmnørders FilmQuiz er nemlig tilbage i Filmhuset efter en længere turné rundt på byens beværtninger. Quizzen, som også går under navnet Hjernekrigen, er åben for alle og enhver, som interesserer sig for det, der foregår på det store lærred. Anmeldere, manuskriptforfattere og instruktører er blandt quizdeltagerne, der også tæller almindelige mennesker, som, med arrangør Jesper Rosenkrantz’ ord, er usundt besat af film. Alle stiller op i hold på 2-5 personer.

Ikke for filmnovicer
En FilmQuiz-aften består af seks runder; tre traditionelle spørgsmålrunder, en lydrunde, en videorunde og en runde, hvor det gælder om at finde frem til sammenhængen mellem to skuespillere. Og spørgsmålene er ikke for filmnovicer.