Filmfest i Aarhus

FESTIVAL. De næste seks novemberdage er Aarhus spækket med oplevelser for filmelskere. Aarhus Filmfestival starter i dag og byder på internationale dokumentarfilm, eksperimenterende kortfilm og særarrangementer.

I dag starter Aarhus Filmfestival, som under overskriften now.present byder på kunstneriske, eksperimenterende kortfilm og på dokumentarfilm om vigtige globale emner samt events, seminarer og debatter. Festivalen foregår fra den 6.-12. november.

På årets fokusseminar kan publikum bl.a. møde filminstruktør Anders Rønnow Klarlund, der taler om sin seneste film "The Secret Society of Fine Arts". Filmen vises i programmet art & more.

Festivalens regionale program, go wæst, kan i år præsentere 21 Vestdanske kortfilm. Go Wæst er en regional filmkonkurrence, der i år bl.a. viser film fra animationsskolen i Viborg og filmskolen Super8 i Aarhus.

Den 15. udgave af Aarhus Filmfestival finder sted på flere centrale lokaliteter i Aarhus og afholdes med bidrag fra bl.a. Det Danske Filminstitut, private fonde og sponsorater.

Billetter koster 25 kr. og kan købes, der hvor forevisningerne finder sted. Entréen er gratis for medlemmer af AARHUS FILMFESTIVALS VENNER – et medlemskab koster 100 kr.

Læs mere om årets Aarhus Filmfestival.