Filmfestival i Frederikshavn

NORDISK FILMFESTIVAL. Den lokale filmfestival i Nordjylland med fokus på dokumentar- og spillefilm fra Norden afholdes fra den 5. til 8. november i Frederikshavn, Sæby og Skagen.

For syvende gang inviteres der til Nordisk Filmfestival - i år fra 5.-8. november i Frederikshavn, Sæby og Skagen. Festivalen vil i løbet af de fire dage byde på 23 film fra Norden. Der er visninger om formiddagen for skole- og gymnasieelever i Frederikshavn og Sæby og et stort program at vælge mellem for andre festivalgæster eftermiddag og aften. Hovedtemaet er i år natur og menneske, og mange af filmene handler derfor om mennesker, der er underlagt naturens kræfter og uafladeligt forsøger at kontrollere den.

Gæsterne får desuden lejlighed til at møde producer Senia Dremstrup, der har produceret TV 2's krimiserie "Norskov". Hun vil fortælle om optagelserne i Frederikshavn til tv-serien.

Festivalen gennemføres med støtte fra Det Danske Filminstitut, Det Obelske Familiefond, Den Vestdanske Filmpulje, Stiftelsen Clara Lachmann og Frederikshavn Kommune.

Program for Nordisk Filmfestival (5.- 8. november) 
Se også festivalens Facebook