Filmisk koncertoplevelse med Safri Duo

Pumpehuset går under vand onsdag d. 16. december, når danske Safri Duo spiller live med projektet "Aqua Dance" – en filmisk koncertoplevelse, der kombinerer Safri Duos energiske, trommebaserede musik med fantastiske filmoptagelser fra Great Barrier Reef, Australien.

"Aqua" er Australiens officielle bidrag til COP15. Filmen er en intens rejse under vand og ind i koralrevet Great Barrier Reefs smukke og mangeartede liv; Kalejdoskopiske fisk, havskildpadder og et utal af planter. Filmen sætter fokus på, at det smukke rev er meget sårbart og at Great Barrier Reef er stærkt truet på grund af klimaforandringerne.

"Projektet med Wish Bone Films har været længe undervejs og vi har hele tiden haft en god fornemmelse omkring samarbejdet. Vi har set den færdige film, og den er – i al beskedenhed – simpelthen fantastisk! De har skabt en film som visualiserer vores musik på enestående vis. Filmen er lavet med dyb indsigt, forestillingsevne, originalitet og musikalitet – og så rummer den tilmed et meget vigtigt budskab. Morten og jeg kan slet ikke vente med at give en live-performance af filmen", fortæller Uffe Savery fra Safri Duo.

Aftenen åbner klokken 19:00 med en markering af Earth Hour. Koncerten/filmvisningen starter ca. 21:00 og inden da spiller Kenneth Bager med hans live band Music For Dreams. Med sig på scenen har Safri Duo Michael Parsberg som DJ og Anders Bech Mellson som VJ.

"Aqua Dance" arrangeres af Pumpehuset i samarbejde med det australske filmselskab Wish Bone Films, COP15 og Wonderful Copenhagen. Billet kan købes via Billetlugen.

Tags: COP15