Filmportens 10. sæsonprogram er på gaden

BIOGRAFKLUB. Filmporten er klar med et nyt program. Det åbner med Woody Allens "You'll Meet a Tall Dark Stranger", der har premiere den 25. november, og byder også på Loach, Ozon og meget mere, som medlemmer af Filmporten kan se til halv pris.

I anledning af 10 års-jubilæet har filmklubben Filmporten i år sat ti film på programmet i stedet for de sædvanlige otte. De ni film er allerede afgjort, mens den tiende bliver en overraskelse.

Sæsonens første film, der har premiere den 25. november, er Woody Allens ægteskabelige komedie "You'll Meet a Tall Dark Stranger" med blandt andet Anthony Hopkins, Naomi Watts og Josh Brolin.

Derudover står programmet på Ken Loach's posttraumatiske krigsdrama "Route Irish", Zhang Yimou's farverige slapstick farce "A Woman, a Gun, and a Noodle Shop", François Ozon's "Potiche", en komedie om kønnenes kamp med Catherine Deneuve og Gérard Depardieu og seks andre kvalitetsfilm. Se hele programmet.

Filmene går i udvalgte biografer over hele landet. Se listen over biografer.

Filmporten startede i 2001 som et initiativ fra de danske arthouse-biografer. Et medlemskab af Filmporten består af 10 rabatbilletter: Én til hver af de 10 film i programmet.

Filmportens jubilæumssæson er kommet til verden i samarbejde med Weekendavisen og med støtte fra Det Danske Filminstitut

Læs mere på www.filmporten.dk

Tags: filmporten