Flotte priser til INSIDE

SPIL. Det danske spil INSIDE var nomineret til hele ni priser – og vandt de tre – ved den årlige DICE-spilprisuddeling i Las Vegas. Spillet er desuden nomineret til seks priser ved Game Developers Choice Awards, som uddeles natten til torsdag den 2. marts.

DICE-spilprisuddelingen, der afholdes årligt af Academy of Interactive Arts and Sciences, belønnede torsdag nat dansk tid INSIDE med priser i de to prestigefulde kategorier "Outstanding Achievement in Game Direction" og "Outstanding Achievement in Art Direction".

Spillet, der er udviklet af københavnske Playdead, modtog desuden den helt nye "DICE Sprite Award", der uddeles til spil, som repræsenterer særlig risikovilje fra udviklernes side og udvider spilbranchen med helt nye, innovative spiloplevelser. 

"Jeg er glad og stolt over, at vi får den anerkendelse. Det er nogle af spilbranchens vigtigste priser, så det betyder naturligvis meget for både mig og alle de talentfulde mennesker, der har arbejdet på spillet," udtaler Playdeads grundlægger og instruktør Arnt Jensen.

inside-dice-awards2017
Se instruktør Arnt Jensen og producer Mads Wibroe modtage Sprite D.I.C.E Award. Foto: Framegrab fra prisuddelingen.

Game Developers Choice Awards

INSIDE er nomineret til yderligere tre store priser ved Independent Games Festival og seks priser – deriblandt Grand Prize og Game of the Year – ved Game Developers Choice Awards, som finder sted i forbindelse med Game Developers Conference i San Francisco.

Game Developers Choice Awards, der er blandt de mest anerkendte prisuddelinger i den digitale spilindustri, kan følges live fra San Francisco fra kl. 03.30 dansk tid natten til torsdag den 2. marts på https://www.twitch.tv/gdc

"INSIDE" er udkommet til Xbox One, Steam og Playstation 4. Spillet er bl.a. støttet af DFI / Spilordningen og MEDIA.

Læs mere om DICE Awards.
Læs mere om Game Developers Choice Awards.