Flydende i film og medier

Billede til artiklen Flydende i film og medier
Brugen af film og medier i undervisningen er i støt vækst - for at blive en generation 2.0 borger, må man kunne afkode og udtrykke sig via medier. Derfor tilbyder Station Next, Det Danske Filminstitut og Professionshøjskolen UCC for tredje år i træk en pædagogisk diplomuddannelse i film- og mediepædagogik. Denne gang i en ny og forbedret udgave, hvor fokus i endnu højere grad bliver lagt på filmen i teori og praksis.

Uddannelsen tilbydes lærere og skolebibliotekarer i grundskolen, efterskolelærere, pædagogiske konsulenter og andre med interesse for film- og medieundervisning, som gerne vil have fingeren på pulsen med hensyn til tidens mediebrug og medievaner, samt blive bedre til at håndtere og formidle film og medier i en pædagogisk sammenhæng.

Efteruddannelsen består af tre sammenhængende moduler: Film- og medieproduktion; Mediekultur; Fortællinger og genrer. I alle moduler veksles mellem teori og praksis, og man vil komme til at arbejde med én stor og flere små produktioner.

Undervisningsteamet består af medarbejdere fra DFI, Professionshøjskolen og Station Next, og produktionsdelen har desuden tilknyttet professionelle filmfolk.

Uddannelsen foregår på Station Next i Filmbyen i Avedøre, så uddannelsen bliver forankret i et professionelt produktionsmiljø.

Læs mere om uddannelsen