Forpremiere på erotisk drama i Cinemateket

"Kvinden der drømte om en mand" kan tirsdag den 12. januar ses til forpremiere i Cinemateket. Inden da er det muligt at møde instruktøren Per Fly og Informations Christian Monggaard ansigt til ansigt i Informations kantine. Her sætter de hinanden i stævne til en snak om Flys premiereaktuelle film.

Siden offentliggørelsen i sidste uge har der været stor interesse for både forpremieren og samtalesessionen, som er et samarbejde mellem Cinemateket og Information. Sidstnævnte kan berette, at der er fuldstændigt udsolgt, og at der er mange skuffede, der ikke nåede at få billet. Filmens forpremiere i Cinemateket er ligeledes fuldt belagt.
De uheldige, der ikke fik billet denne gang, kan dog glæde sig til premieren på filmen den 21. januar.

Filmen:
Filmen bevæger sig i et erotisk univers, der cirkler om det kvindelige begær og undersøger grænserne mellem virkelighed og fantasi. Hovedpersonen K (Sonja Ricter) arbejder som modefotograf, er gift med en ældre forfatter, som hun har et barn med. Men selvom K har et dejligt liv og elsker sin ægtemand, plages hun af drømme om en mystisk fremmed mand. På en opgave i Paris møder hun manden og efterhånden begynder virkelighed og drøm at flettes sammen, og en kortvarig forelskelse bliver til en fatal besættelse.

Foredrag kl. 17-18.30 i Informations kantine, Store Kongesgade
Forestilling kl. 19.15 i Cinemateket, Gothergade