Først Alle for én, nu Alle for to

PRODUKTION. Instruktør Rasmus Heide, manuskriptforfatter/skuespiller Mick Øgendahl og producer Ronnie Fridthjof vender tilbage med røverkomedien "Alle for to".

I marts 2012 starter optagelserne til "Alle for to", der fortsætter, hvor "Alle for én" slap. Hovedrollerne indtages af Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg og Jonatan Spang ligesom i "Alle for én", der med 400.000 solgte billetter var et de store biografhits i 2011.

Filmens manuskript er denne gang skrevet af Mick Øgendahl og Anders Thomas Jensen. "Det har været rigtig sjovt at arbejde sammen med Anders Thomas Jensen, men også hårdt, " siger Mick Øgendahl. "Anders Thomas er kompromisløs, så hvert element i manuskriptet er blevet grundigt vendt. På den lange bane er jeg dog slet ikke i tvivl om, at det vil gavne vores film."

Instruktør Rasmus Heide glæder sig: "Jeg føler mig priviligeret over at få lov til at arbejde med så dygtige skuespillere endnu en gang. Ambitionen er klart at lave en endnu sjovere og bedre film, og med det manuskript er jeg sikker på, at vi kan give folk en god aften i biografen."

Producer Ronnie Fridthjof er ikke i tvivl om, at det bliver større end sidst: "500.000 biografbilletter er min drøm, og med det cast og hold, vi har samlet, tror jeg på, at det kan lade sig gøre."

"Alle for to" produceres af Fridthjof Film i samarbejde med Radiator Film og distribueres af Nordisk Film. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut under Markedsordningen med 6,7 mio. kr. i produktionsstøtte, heraf 1 mio. kr. i regional støtte. Den Vestdanske Filmpulje støtter ligeledes med 1 mio. kr., fordi filmen delvis optages i Århus. Der er forventet biografpremiere over hele landet den 7. februar 2013.