Første billeder fra ny Hella Joof-film

I PRODUKTION. Hella Joof er netop nu ved at lægge sidste hånd på sin næste film, den romantiske komedie "Sover Dolly på ryggen?" med Lene Maria Christensen og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne. Se her de første billeder fra filmen, som har premiere 8. november.

I "Sover Dolly på ryggen?" møder vi tv-værten Anne, der har opgivet at finde en mand, der passer ind i hendes fornuftige, kontrollerede liv. Hun vælger derfor at blive gravid med en ukendt sæddonor, men da de lykkelige omstændighed indtræffer, overvældes Anne af bekymringer på sit barns genetiske vegne. Anne snyder sig til at finde frem til sæddonorens privatadresse, som desværre er ufuldstændig og efterlader Anne med to mulige fædre; 'ridderen på den hvide hest' og 'taberen på Christiania-cykel'. Langsomt falder Annes velplanlagte og perfekte liv fra hinanden, da hun oven i købet, helt ufrivilligt, finder den ægte kærlighed midt i hele miseren. For kan man overhovedet være gravid, forelsket og fornuftig på én gang?

SoverDollyPaaRyggen_still_2 Foto: Framegrab

I de øvrige roller ses blandt andet Casper Crump, Sidse Babett Knudsen, Mia Lyhne, Anne Sofie Espersen og Rasmus Bjerg. 

”Sover Dolly på ryggen?” produceres af Malene Blenkov og Michel Schønnemann for Blenkov & Schønnemann Pictures med støtte fra Det Danske Filminstitut og TV 2. Filmen har premiere landet over den 8. november 2012.