"Friday Late Night" i Cinemateket er nomineret som "Byens Bedste Filmoplevelse"

Billede til artiklen Friday Late Night i Cinemateket er nomineret som Byens Bedste Filmoplevelse
AOK kårer hvert år de bedste steder, begivenheder og initiativer i København. Der foretages 100 nomineringer fordelt på 20 forskellige kategorier - og i år er Cinematekets månedlige "Friday Late Night"-arrangement nomineret i kategorien "Byens Bedste Filmoplevelse".

De nominerede er udvalgt af en ekspertjury fra AOK og Berlingske Tidende, mens vinderne udpeges af AOK-brugerne, som frem til den 18. juni kan afgive deres stemme på AOK.dk og ved samme lejlighed selv vinde præmier. Og konkurrencen om "Byens Bedste Filmoplevelse" er hård.

Foruden "Friday Late Night" har juryen nomineret "Opera i biografen", som er Metropol og Imperials visning af operaforestillinger fra The Metropolitan Opera i New York, hvoraf flere transmitteres direkte fra New York; "Franske filmmandage", hvor Grand Teatret inviterer til mandags-film på fransk; og filmfestivalerne CPH:DOX og CPH:PIX, hvoraf sidstnævnte med i alt 36.667 gæster opnåede højere publikumstal end nogen anden københavnsk filmfestival, da den i april i år blev afholdt for første gang.

Afgiv din stemme på AOK's "Byens Bedste 2009". Vinderne kåres den 25. juni 2009.