Frygtelig lykkelig får anmelderros i New York

Henrik Ruben Genz' mørke thriller "Frygtelig lykkelig" havde fredag den 5. februar premiere i New York med stor succes og udsolgte sæder.

"Frygtelig lykkelig" blev i fredags vist for fulde sale til sin premiere i New York. Anmelderkorpset i New York er tilsyneladende enige med publikum og erklærer stor beundring for filmen.

Stephen Holden fra New York Times mener at filmen " ”¦ er ondskabsfuldt underholdende" og V.A. Musetto fra New York Post skriver "”¦ at intet er som det udgiver sig for at være og intet bliver som du forventer." Filmens amerikanske distributør Adam Yaunch (medlem af Beastie Boys) er ligeledes begejstret for filmen og har store forventninger til den. Ved filmens verdenspremiere på Karlovy Vary International Film Festival i 2008 modtog den også meget ros fra de internationale medier, bl.a. fra The Hollywood Reporter og Variety.

"Frygtelig lykkelig" er produceret af Thomas Gammeltoft for Fine and Mellow Productions A/S med støtte fra Det Danske Filminstitut. I USA distribueres filmen til biograferne af selskabet Oscilloscope Laboratories.

Filmen får på fredag den 12. februar premiere i Los Angeles og San Francisco og umiddelbart efter Oscar-uddelingen i marts får den premiere i yderligere 10 amerikanske stater.   

Læs hele Stephen Holdens ameldelse i New York Times
Læs hele V.A. Musettos anmeldelse i New York Post 3/4 stjerner