Future Shorts i Odense

Der var fulde huse og god stemning, da Future Shorts i går lod champagnepropperne springe på Kunsthallen Brandts i forbindelse med deres launch-event på Odense Internationale Film Festival.

Der blev vist værker af blandt andre Martin de Thurah, Jesper Just, Pipilotti Rist, Niels Gråbøl, Ulrik Crone og Kirsten Dehlholm – nogle som traditionelle filmvisninger, mens andre af værkerne blev projiceret op på væggen i Brandts udstillingslokaler.

Med deres forskellige forudsætninger og tilgange til film gav de tilstedeværende kunstnere og instruktører publikum indblik i deres tanker og motivation. Aftenen sluttede med en visning af animator Paw Ravns afgangsfilm "To venner", som blev vist under åben himmel på pladsen ved Cafebiografen.

Future Shorts

Future Shorts er en international platform for kortfilm fra hele verden; film som spænder over vidt forskellige genrer - ikke mindst alle de film, som falder uden for genredefinitioner. 

Future Shorts har eksisteret siden 2003 og har afdelinger i bl.a. England, Columbia, Polen, Italien og Canada.

Future Shorts' danske afdeling har eksisteret siden 2006. Gloria Biograf i København har indtil videre dannet ramme og Future Shorts visninger.

Future Shorts har modtaget festivalstøtte af Det Danske Filminstitut.

Arrangementet i Odense er lavet i samarbejde med Odense Internationale Film Festival og Kunsthallen Brandts.

Læs mere på www.futureshorts.dk

Facebook: Future Shorts DK