Gammeltoft starter nyt selskab med Eyeworks

NYT SELSKAB. Thomas Gammeltoft, administrerende direktør for Fine & Mellow, har i samarbejde med den internationale koncern Eyeworks stiftet selskabet Eyeworks Fine & Mellow, der skal producere nordisk tv-drama og spillefilm.

"V.I.V.E - Very Important Very Entertaining!" er mottoet for det tv-drama og de spillefilm, som det nyoprettede selskab Eyeworks Fine & Mellow skal producere. Selskabet er startet af producer og administrerende direktør for Fine & Mellow Thomas Gammeltoft og den internationale koncern Eyeworks, som deler ejerskabet 50/50. Gammeltoft bliver kreativ direktør, mens administrerende direktør for Eyeworks Denmark Esben Halding også bliver administrerende direktør for det nye selskab. Selskabet får adresse hos Eyeworks kontorer i indre København.

Eyeworks er oprindeligt stiftet i Holland og er blandt de fem største independent produktions- og distributionsselskaber i verden med filialer i 17 lande, herunder Sverige, Norge og Danmark. Eyeworks Denmark producerer tv-programmer primært i reality- og talk show-genren, men udvider med det nye selskab nu med tv-drama og spillefilm.

Gammeltoft har allerede flere projekter i støbeskeen for Eyeworks, bl.a. Per Flys kommende portrætfilm om Monica Zetterlund, "Monica Z", som han vil koproducere med svenske Stella Nova. Derudover har han gang i tre projekter i USA med Henrik Ruben Genz, herunder det engelske remake af "Frygtelig lykkelig".