Godnathistorier fra Ondskabens Akse

CPH:DOX. Vi hører godnathistorier fra Irak, Iran og Nordkorea i Vibeke Brylds "Godnathistorier fra Ondskabens Akse", som er støttet af New Danish Screen. Dokumentaren har premiere på CPH:DOX.

Alibaba og de fyrretyve røvere, Historien om den ældre bror og Den Kloge Kanin. Således lyder titlerne på de godnathistorier, som mødre fortæller deres børn, når tusmørket endnu en gang har sænket sig over Baghdad, Teheran og Pyongyang.

Instruktør Vibeke Bryld har i "Godnathistorier fra Ondskabens Akse" begivet sig til Iran, Irak og Nordkorea eller 'Ondskabens akse', som den forhenværende amerikanske præsident kaldte de tre lande.

CPH:DOX 2011

CPH:DOX løber fra den 3. til den 13. november.
Læs mere og køb billetter på www.cphdox.dk

Premiere på 4 dokumentarfilm fra New Danish Screen

Onsdag den 9. november får fire dokumentarfilm fra New Danish Screen premiere i Cinemateket.

Kl. 19.15 viser BIO ASTA "Godnathistorier fra Ondskabens Akse" og "Dediktiven"
Bestil billet her

Kl. 19.30 viser BIO CARL "Hjemvendt" og "Ballroom Dancer"
Bestil billet her

Fra kl. 21.00 er der efterfest på ZOO bar i Sværtegade 6.

Godnathistorierne handler om magt og moral. Hvordan forklarer man små børn forskellen mellem godt og ondt, når virkeligheden uden for vinduet netop synes at have opgivet at skelne? Det hele handler om kærlighed, retfærdighed, skønhed og i sidste ende godt og ondt – også når man bor midt i ondskabens akse, som de andre kalder den verden, filmens børn og forældre lever i.

Vibeke Bryld er cand.mag. i kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet og har en MA i Screen Documentary fra Goldsmiths College, University of London.

Anna-Maria Kantarius har produceret "Godnathistorier fra Ondskabens Akse", som er støttet af New Danish Screen-ordningen.

Godnathistorier fra Ondskabens Akse
7. november kl. 21.45 i Cinemateket 
10. november kl. 14.20 i Dagmar Teatret
Billetter 

CPHDOX_210