Grace Kelly–film med introduktion i Cinemateket

Cinemateket fejrer udgivelsen af den kendte biografi-forfatter Donald Spotos længe ventede Grace Kelly biografi. Fredag den 9. oktober kl. 19.00 gæster han Cinemateket og introducerer Hitchcock-klassikeren "Skjulte øjne" fra 1954.

Grace Kelly er legemliggørelsen af Hollywoods drømme og forhåbninger. Med sit engleansigt tryllebandt hun publikum, og på få år skabte hun en filmskat, der er en Hollywood-prinsesse værdig. At hun siden blev prinsesse af Monaco gør bare historien til et endnu større eventyr.

Fredag den 9. oktober kl. 19.00 kan hun opleves i Hitchcock-klassikeren "Skjulte øjne" i Cinemateket. Og med til arrangementet er den anerkendte amerikanske forfatter Donald Spoto, som introducerer filmen.

Billetter

Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg:

Gothersgade 55
tlf. 3374 3412.

Online-bestilling på www.cinemateket.dk.

Donald Spoto har tidligere skrevet bestsellers om Alfred Hitchcock, Alan Bates, Marilyn Monroe og flere andre, og er nu aktuel med sin Grace Kelly biografi. Hans evne til at spidde, analysere og finde den gode historie har gjort hans bøger til medrivende dramaer fyldt med fascinerende iagttagelser - og ham selv til en institution inden for film-biografien.

Læs mere og bestil billetter til arrangementet "Skjulte øjne med introduktion".
Læs mere om serien "Grace Kelly".