Guf for Tintin-fans

FILMSTRIBEN. Tintin gør sig i biografen, og på Filmstriben.dk kan beundrere tanke yderligere op med Anders Østergaards "Tintin og mig", en selvbiografisk rejse gennem Hergés liv og de 23 Tintin-album.

Så er der Tintin-film i biografen, og ifølge de danske anmeldere er det med Steven Spielberg og Peter Jackson bag roret endelig lykkedes at få Tintin til at leve på det store lærred.

Men Filmstriben.dk gemmer også på en Tintin-skat: Anders Østergaards "Tintin og mig", som du kan se hjemmefra gennem dit lokale bibliotek i langt de fleste af landets kommuner.

"Tintin og mig" er hovedsageligt baseret på et myteomspundet 12 timer langt, båndet interview med Tintins belgiske skaber, Hergé. Interviewet blev til i 1971 og udkom kun i en stærkt redigeret bog, men da Tintin-beundreren Anders Østergaard for ti år siden helt sensationelt fik adgang til Tintin-arkivet i Bruxelles, åbnede båndene en ny verden for ham.

I "Tintin og mig" trænger Anders Østergaard ind i Tintins billedunivers, mens Hergé med egen stemme beretter om spændinger og konflikter i det tyvende århundrede og hans eget privatliv, der var dybt forbundet med de 23 album om Tintins eventyr.

Se Tintin og mig /Tintin et moi på Filmstriben.dk
Du skal blot bruge dit login og password til dit lokale bibliotek.