Gys på klinten

FILM PÅ VEJ. Laurits Munch-Petersen har nu optagelserne hjemme til sin anden spillefilm, "Rivalen".

I dag slutter Laurits Munch-Petersen og hans filmhold optagelser til spillefilmen "Rivalen". Holdet har de sidste fem uger filmet på Møn og i Sydsjælland med blandt andet Jonatan Spang, Christiane Schaumburg-Müller og Alexander Willaume. "Rivalen" er en psykologisk thriller med en stærk kærlighedshistorie.

Da David og Freja ankommer til deres nyerhvervede landsted på Møn, sker et uforklarligt selvmord ved klinten. David begynder at mistænke deres nyansatte håndværker, Roar, der viser sig at have forbindelse til den mand, som faldt ud over klinten. Mistroen vokser, da David mener, at Roar lægger an på Freja – hvad hun blankt afviser. David forsøger at trænge til bunds i sagen, men jo tættere han kommer på sandheden, desto længere væk kommer han fra Freja.

Rivalen-Spang

Jacob Ditlev og Laurits Munch-Petersen har skrevet manuskript, og Ronnie Fridthjof og Elisabeth Poulsen producerer for Fridthjof Film. Filmen har modtaget 3,5 mio. kr. i produktionsstøtte af filmkonsulent Steen Bille, Det Danske Filminstitut.

Der er premiere i foråret 2012.