Hånd i Hånd - premiere på ny dansk kærlighedsserie

PREMIERE. 'Hånd i hånd', en ny romantisk komedieserie på 16 afsnit, skildrer det moderne parforholds dilemmaer og overraskelser.

Torsdag den 30. august tager TV3 og Viaplay hul på tv-serien 'Hånd i hånd' om Anders og Lise, der er gift, elsker hinanden og har en dejlig datter. Men efter syv års parforhold begynder hverdagen for alvor at ramme dem begge, og de er på randen af en skilsmisse. Nu starter kampen om at finde tilbage til det, der var engang, men kan det lykkes at genetablere troen på kærligheden?

Premiere på 'Hånd i Hånd'

Hvad Romantisk komedieserie i 16 afsnit

Hvornår 30. august 2018 kl. 21.00

Hvor På TV3 og Viaplay 

Det er Esben Dalgaard og Ditte Ylva Olsen, der portrætterer et typisk dansk par i 30’erne, som konfronteres med parforholdets leverpostejsfarvede hverdag fyldt med bleskift, sure sokker og ikke mindst utroskab.

Rasmus Bjerg giver den som parterapeut, der med uforbeholden forståelse skal guide parret tilbage til dengang, hvor de sure sokker var charmerende, og manglen på nattesøvn ikke skyldtes babygråd.

'Hånd i hånd' er instrueret af Michael Spooner, Jacob Bitsch og Parminder Singh, og den er skrevet af Thomas Glud og Jakob Tingleff efter idé af Christian Fuhlendorff. Serien produceres af Mia Marie Borup og Lea Løbger for Mastiff.

Serien er støttet af Filminstituttets Public Service Pulje.
 

Om Public Service Puljen

Puljen støtter udvikling og produktion af tv-drama og tv-dokumentar, der sendes på kommercielle kanaler i Danmark.

De støttede programmer skal leve op til et eller flere af puljens mål om originalitet, betydning og kvalitet.

Den årlige bevilling i 2015-2018 er 46,8 mio. kr., hvoraf i alt 6,75 mio. kr. anvendes til regional støtte. Minimum 25 % af midlerne skal anvendes til programmer for børn og unge.