Heide hyrer Hauer

Hollywoodstjernen Rutger Hauer er med på holdet i Øgendahl, Heide og Fridthjofs komedie "Alle for én", der får premiere den 10. februar.

Rutger Hauer filmer i disse dage i Århus med holdet, der også stod bag publikumssuccesen "Blå Mænd". Hollænderen Rutger Hauer er kendt fra store amerikanske filmproduktioner bl.a. som frygtindgydende replikant i "Blade Runner", men også i film som "The Hitcher", "Sin City" og "Batman Begins".

Instruktør Rasmus Heide beskriver Hauer som "en skuespiller, der tilfører alt, han rører ved, en ekstra dimension. Det er, som om hans karakterer altid har en skyggeside, vi som publikum kun ser i glimt – det både fascinerer, river én med og skræmmer. Netop denne kvalitet ledte jeg efter."

"Alle for én" er en komedie om fire charmerende drengerøve, der var de bedste barndomsvenner. Problemet er blot, at Martin er blevet politimand, mens Nikolaj, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af, hvad der er dit og mit – uanset om det er hurtige biler eller kærester. Da alle fire en dag er kommet godt og grundigt i klemme, tvinges de til at "lege" sammen som i de gamle dage.

Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg, Jonatan Spang og Jon Lange ses i de fire roller. Desuden medvirker Charlotte Fich, Mille Dinesen, Lisa Werlinder og Gordon Kennedy.

Filmen produceres af Fridthjof Film og koproduceres med TV 2 og Radiator Film med støtte fra Det Danske Filminstitut og Den Vestdanske Filmpulje.

"Alle for én" har premiere torsdag den 10. februar 2011.