Hemmeligheden rundt i Europa

FESTIVAL. Morten Køhlerts "Hemmeligheden" er udtaget til Schlingel i Chemnitz, CineKid i Amsterdam og Nordische Filmtage i Lübeck.

"Hemmeligheden" er i denne uge på børne- og ungdomsfestivalen Schlingel i Chemnitz, Tyskland. I næste uge går turen til CineKid i Amsterdam, og fra den 1. november kan filmen opleves i Nordische Filmtage i Lübeck.

Filmen handler om tre søskende, der bor sammen med deres mor på et husmandssted. En iskold januarmorgen finder de deres mor liggende død på køkkengulvet. I hånden har hun fire billetter til Barbados. Børnene beslutter at holde dødsfaldet hemmeligt, men det er svært at bevare facaden, når kammerater, kærester, naboen Flejnert og det store samfund hele tiden trænger sig på. Og måske havde deres mor også sine hemmeligheder.

"Hemmeligheden" er både lavet som en tv-serie i fire afsnit og en spillefilm på 96 minutter. "Hemmeligheden" er produceret af Morten Kaufmann for TOOLBOX FILM med støtte fra bl.a. Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Dorte Høeg Brask, TV 2 og FilmFyn.

Herhjemme kan filmen lejes hos YouSee.

Trailer