Hop i nattøjet og tag i Pyjamas Bio

BIOGRAFER. Når efterårsbladene falder af træerne, og aftenerne bliver mørke, inviterer biografen Kosmorama i Skælskør og det lokale bibliotek til højtlæsning, film og råhygge for de mindste (3-5 år). Første gang tirsdag den 18. oktober.

Kravl i den stribede pyjamas, find ynglingsbamsen frem og tag mor og far i hånden. Nogenlunde sådan lyder opfordringen, når biografen Kosmorama i Skælskør inviterer til Pyjamas Bio tirsdag den 18. oktober.

Pyjamas Bio er et nyt tilbud til de mindste børn, deres forældre og bedsteforældre. Med inspiration fra Kulturhuset Kastrup Bio er Skælskørs biograf og det lokale bibliotek gået sammen om at skabe et tilbagevendende arrangement, som indeholder en dejlig godnathistorie at lægge ører til, flotte illustrationer at kigge på og en god lille børnefilm fra Det Danske Filminstitut at blive opslugt af.

Ved at matche bogen og filmens fortælling ønsker initiativtagerne at give de små børn og deres forældre en god oplevelse, som får dem til at vende tilbage til biografen. Børnebøgerne og filmene vil være af høj kvalitet, og det overordnede emne variere fra gang til gang. 

"For at bidrage til at gøre det til en sjov og hyggelig oplevelse for børnene, har vi selv tænkt os at hoppe i nattøjet den aften – altså bibliotekaren og os, der tager imod og finder sæder frem til de børn, der mangler lidt i højden," siger Tine Stahl fra Kosmorama.

Tanken er, at der skal inviteres til Pyjamas Bio 3-4 gange i løbet af efteråret og vinteren.

Tirsdag den 18. oktober kl. 18.00-18.30. 
Kosmorama åbner en time før forestillingens start.
Billetter koster 10 kr. per person og kan købes på www.kosmobio.dk