Innovative kortfilm i Gloria den 2. og 3. december

Billede til artiklen Innovative kortfilm i Gloria den 2. og 3. december
Der er fokus på nordiske film, kunstnere og instruktører, når special-eventen Future Shorts Nordic rykker ind i Gloria Biografen i København den 2. og. 3. december kl. 20.30.

På programmet er film af Finlands største filmskaber Aki Kaurismäki, den finske billedkunstner Salla Tykkä, den svenske musikvideo-mester Andreas Nilsson og Martin de Thurah med sin nyeste film "Vi der blev tilbage". Og så er der mulighed for at se Thomas Vinterbergs aktuelle musikvideo for Metallica - også på det store lærred.

Future Shorts er et internationalt netværk, som samler de bedste og mest innovative kortfilm fra hele verden. Det er netværkets danske del, Future Shorts DK, der står for arrangementet, og ønsket er at præsentere filmene i tilsvarende seværdige og inspirerende omgivelser. Begge dage byder på paneldebat, champagneserverende piccoloer og en biograffoyer med værker af billedkunstner Morten Dysgaard, som udforsker identitetens repræsentationsformer og stiller spørgsmålstegn ved kulturel forståelse.

Billetter: www.gloria.dk, 3312 4292

Future Shorts DK
"Vi der blev tilbage" (se trailer nedenfor)


[Foto: "Vi der blev tilbage"]