Jaka Bov frister publikum

PREMIERE. I tre teasere, der giver publikum en forsmag på filmen "Alle for én", kan man se Mick Øgendahl boltre sig i Jaka Bov, snakke jødeforfølgelse med Rasmus Bjerg og forsøge sig som elektriker.

Fridthjof Film har sat tre teasere til filmen "Alle for én" i omløb på internettet. De er en del af en webstrategi, der skal skabe opmærksomhed om komedien i god tid før premieren.

"Alle for én" handler om politimanden Martin, der hverken har den succes på jobbet eller i ægteskabet, han selv synes, han fortjener. En dag øjner han en mulighed for at redde sin karriere ved igen at "lege" med sine småkriminelle venner.

Online promovering er tidligere blevet brugt af Fridthjof Film i lanceringen af "Blå mænd" og "Julefrokosten"."Blå mænd", der var en af 2008's mest sete danske film, blev lavet af det samme hold, som nu står bag "Alle for én".

Facebook og valg af plakat indgår i lanceringen

Facebooksiden til "Blå mænd", der har opbygget en fanskare på næsten 60.000, er også blevet anvendt flittigt i lanceringskampagnen for "Alle for én". "Alle for én" har dog også sin egen Facebookside, hvor fans kan hente information og kommentere på filmen og teaser-trailers.

Filmens plakat er blevet brugt under lanceringen til at opbygge relationer med publikum, som er blevet inviteret til vælge mellem to oplæg til en plakat. Afstemningen foregik på Kino.dk.

"Alle for én" er instrueret af Rasmus Heide, manuskriptet er af Mick Øgendahl, og Ronnie Fridthjof har produceret for Fridthjof Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Den første rigtige trailer slippes løs den 17. december, og filmen får premiere den 10. februar.

Tags: Alle for én