Jensen & Jensen hitter på Facebook

VIRALT. Craig Franks animationsfilm, der får premiere til august, er blevet populær på Facebook.

14.419 fans og 50 dage til premieren.

Sådan ser status ud for den danske animationsfilm "Jensen & Jensen", der er blevet særdeles populær på Facebook.

Filmen om de tumpede brødre Bjarne og Jimmy, der forsøger sig som dusørjægere og ender med selv at blive de jagede, får premiere den 11. august. På filmens Facebook-side kan man følge Mick Øgendahl og Nicolas Bro i flere bag-om-kameraet-klip.

De to herrer lægger stemme til brødrene, men i bag-om-kamera-klippene skal de blandt andet lige have afklaret, hvad de egentlig er hyret til at deltage i, om det er en tegnefilm, en 3D- eller 2D-animationsfilm, og undervejs bliver der delt adskillige blodtude ud.

Christian Potalivo fra Misofilm, der producerer "Jensen & Jensen", glæder sig over, at filmens virale kampagne med udgangspunkt i Facebook er en voksende succes. "De mange fans, er et uhørt højt antal for en film uden et kendt brand i ryggen. Filmen må opbygge sin fanbase helt fra bunden," fortæller Potalivo.

"Jensen & Jensen" er instrueret af Craig Frank, den ene af instruktørerne på "Rejsen til Saturn". Mick Øgendahl og Nicolas Bro lægger stemme til brødrene, og Jokerens, Simon Jul Jørgensens og Bodil Jørgensens stemmer høres også på filmens lydspor.

"Jensen & Jensen" er produceret af Jonas Allen og Peter Bose for Miso Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Følg med på filmens Facebook-side.

… Her to timer efter sidste check-in på Facebook er antal fans steget til 14.443.

Se et bag-om-kameraet-klip: