Jonas Elmer laver improvisationsfilm

I OPTAGELSE. Jonas Elmer er ved at afslutte optagelser til sin næste spillefilm "IRL". Optagelserne, der startede allerede sidste år, nærmer sig nu en afslutning.

Jonas Elmers kommende film "IRL" handler om fire hovedpersoner, der søger en partner på internettet, der matcher deres drømme, hvad enten det er den eneste ene, uforpligtende sex, nærvær, lidenskab eller bekræftelse. 

Elmer laver filmen uden noget egentligt manuskript. I stedet er "IRL" baseret på en serie improvisationer sammen med skuespillerne, som er bl.a. Uffe Rørbæk, Karen Rosenberg, Bo Carlsson, Sarah Grünewald, Rune Tolsgård, Thomas Ernst og Sofie Gråbøl. Det er blevet til en række karakterfortællinger, der tilsammen udgør en multiplot-historie.

IRL

IRL er en forkortelse for "In Real Life".

Begrebet benyttes primært i chat-sammenhænge på internettet, til at præcisere, at der bliver refereret til noget i den virkelige verden; ofte et møde.

"IRL" udforsker vores trang til at få uopfyldte behov tilfredsstillet og udstiller dermed også vores lidenskab, desperation og selvbedrag," fortæller Jonas Elmer.

Holdet filmede fire uger i 2010 og afslutter nu optagelserne med to ugers nye optagelser, hvor historien afrundes. 

"IRL" produceres af Morten Fisker, Nanna Nikali og Jonas Elmer i en co-produktion mellem Sebasto Film & TV og Bebop Film i samarbejde med Det Danske Filminstitut og TV 2. Filmkonsulent Kim Leona, Det Danske Filminstitut har støttet produktionen med 3 mio. kr.

Der forventes premiere i første halvdel af 2012.