Julefilm i optagelse på Djursland

I PRODUKTION. Optagelserne til 'Malous jul' er nu i gang. Claus Bjerre instruerer og har skrevet manuskript med Frederik Meldal Nørgaard. Julefilmen har forventet premiere den 19. november.

Lars Ranthe og Karla My Nordquist har de to bærende roller i 'Malous jul', der i disse dage optages på Syddjursland og omegn.

I filmen kommer den trodsige pige Malou i familiepleje hos juleglade Bibi og Leif på en lille ø. Malou hader både julen og øen, og hun får hjælp af gårdnissen Nils til at lave ballade, så hun kan blive sendt væk fra øen igen. Men Malou ændrer mening, da hun oplever at blive både set og rummet af Bibi og Leif, hvilket leder hende til at opdage nye positive sider af sig selv. Pagten med nissen kan dog ikke ændres, så Malou skal nu overbevise sin nye plejefamilie om, at de kan stole på hende. Noget hun aldrig har prøvet før.

Karla My Nordquist og Lars Ranthe spiller henholdsvis Malou og Nils, mens Ulver Skuli Abildgaard og Jytte Kvinesdal spiller rollerne som henholdsvis Leif og Bibi.

‘Malous jul’ instrueres af Claus Bjerre, som tidligere har stået bag seks af 'Far til fire'-film og tv-serien ‘Karrusel’. Manuskriptet er skrevet af Claus Bjerre og Frederik Meldal Nørgaard.

Filmen produceres af Ja Film, som har mange års erfaring som animationsstudie. ‘Malous jul’ er det aarhusianske produktionsselskabs debut som producent af live-action.

‘Malous jul’ er støttet fra Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Lotte Svendsen og Den Vestdanske Filmpulje og produceres i samarbejde med TV 2. Filmen distribueres af Angel Films.

Der er forventet dansk premiere 19. november 2020.