Julegaver for enhver smag

GAVER. Jul betyder julegaveindkøb til dem man holder af. I Filmhusets film- og boghandel er der nok at vælge imellem og noget for enhver smag; fra den ultimative dvd-box om Jean-Luc Godard til Cirkeline-film om ost og kærlighed. Er der for mange gode tilbud at vælge i mellem, kan du også købe et gavekort til Cinemateket.

Masters of Cinema Collection
Introduktioner til 15 af verdens største instruktører udgivet af Cahiers du Cinéma: Alfred Hitchcock, Clint Eastwood, David Lynch, Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, Pedro Almodóvar, Stanley Kubric, Steven Spielberg, Tim Burton, Woody Allen, Charlie Chaplin, Federico Fellini, Billy Wilder, Ingmar Bergman og Orson Welles. Bøgerne kan købes enkeltvis.

Jean-Luc Godard: Den ultimative dvd-box
Boks med 14 dvd'er – 13 film og en dvd med fyldigt ekstramateriale, blandt andet en dokumentarfilm, en Godard-kortfilm og et interview med Anna Karina – i alt ca. 22 timers spilletid. Fransk originalsprog med engelske undertekster.

"Ghita", Lea Korsgaard
Ghita Nørby har gennem mere end et halvt århundrede givet liv til nogle af de mest markante figurer i danskernes fælles historiefortælling: Fra benzintankens baronesse over Ingeborg i Matador til Misantropens forføriske Célimène. Biografien "Ghita" går bag om den folkekære skuespillerinde.

"Balling – Hans liv og film", Christian Monggaard
Erik Balling fik i den grad sat sit aftryk på dansk kultur i sidste halvdel af det forrige århundrede med Olsen-banden, tv-serierne "Huset på Christianshavn" og "Matador" og en lang række filmkomedier. Med bogen om Balling, får man både et indblik i filmskaberens film, liv og samtiden, han levede i.

Cinematekets film- og boghandel

Vognmagergade 8B
1120 København K
Telefon 3374 3421
bookshop@dfi.dk 
bookshop@dfi.dk/netbutik 

Åbningstider
Tir-fre: 12:00-18:00
Lør-søn: 11:00-17:00

 

Cirkeline er tilbage 
Jannik Hastrups Cirkeline er nu klar til hjemmebiografen til stor glæde for alle de nye små: "Cirkeline: Ost og kærlighed" og "Cirkeline: Storbyens mus".

Et gavekort til Cinemateket
Et sikkert julegavehit er at købe et gavekort til Cinemateket. I år kan du også købe gavekortet over nettet og således give den bedste julegave til en eller flere af dine kære, hjemme fra sofaen. Gavekort købt på nettet sendes den efterfølgende hverdag. Skal gavekortet nå frem inden jul, anbefaler vi at købe i god tid, så posten når frem.

Vi sender gavekortet i en flot gaveæske og boblekuvert og vedlægger som altid en ekstra lille gave, f.eks. et klassisk biograffilm-foyerfoto. Naturligvis er man altid velkommen til at købe gavekort direkte i vort billetsalg.

Køb gavekortet her