Julegaver fra Filmhuset

JUL. Igen i år har Filmhusets Film- & Boghandel filmgaver til filmelskere. FILMupdate kommer med et par bud på, hvad man kan lægge under juletræet. Der er julemarked lørdag den 8. december, hvor der er 10% rabat på alle varer.

Bond 50

Den ultimative dvd-samling med alle 22 James Bond film – alle med danske undertekster bortset fra "The Man with the Golden Gun" og "Licence to Kill".
599 kr.

Taschen Film / Director Archives

The James Bond Archives
Den ultimative bog om Bond – inkl. original 35 mm. filmstrimmel fra "Dr. No" og tidligere upubliceret billedmateriale. 600 sider i stort format.

Julen i Filmhuset

Julestue i Filmhuset

Klip, leg og spis løs den 8. december

Lørdag den 8. december kl. 13-17 holder Filmhuset igen hyggelig julestue for børn og deres voksne. Kom og vær med til at klippe/klistre jeres egen julepynt, se Disney-klassikere i biografen eller køb billet til FILM-X og lav kravlenisser til din egen animationsfilm. Boghandlens julemarked har blandt andet et stort udvalg af klassiske Disney-film. Der bydes på kaffe/the og saftevand til alle samt lidt julegodter.

FILM-X-forløbene varer 45 min. og starter 14, 15 og 16. Kom senest 30 min. før og klip dine egne animationsfigurer. Prisen er 40 kr. og forløbet er for børn fra 6 år i følgeskab med voksne. Alle skal have billetter, og der må højst reserveres fem billetter per booking. Afhentning af billetter til FILM-X skal ske på selve dagen.

Disney-julemarked

… også i år er der Disney-julemarked i Film- & Boghandlen!
Blandt de mange klassikere på dvd finder du bl.a.:

"Alice i eventyrland" – originalversionen fra 1951 / 99 kr.
"Fantasia" – originalversionen fra 1940 / 99 kr.
"Aladdin – Musical Masterpiece Collection" / 99 kr.
"Askepot" – Diamond udgave – originalversionen fra 1950 / 189 kr.

The Pedro Almodóvar Archives
En dybdegående gennemgang af Almodóvars værk. 410 sider i stort format med over 600 billeder, instruktørens personlige fotos og en filmstrimmel fra "Volver".

The Ingmar Bergman Archives
Indeholder bl.a. en dvd med over 110 minutters ny og sjælden dokumentarisme samt en filmstrimmel fra "Fanny og Alexander".

1.199 kr. pr. værk

Film Craft

Cinematography / Costume Design / Directing / Editing / Producing / Production Design
En serie håndbøger af høj kvalitet skrevet af eksperter – rigt illustrerede.

249 kr. pr. bind

Tarkovsky

Writings, Films, Stills & Polaroids
af Andrei Tarkovsky Junior

Med mange personlige fotos og tekster er dette en enestående ny visuel biografi over den store filmkunstner, som med egne ord opfattede cinematografi som sculpting time. 320 sider, 200 farve- og duotone illustrationer.

Introduktionspris i december: 499 kr. /
Fra januar 2013 er prisen 659 kr.

Julegaven, som vil stille alle tilfreds

Køb et gavekort til oplevelser i Filmhuset – og glæd en filmven, der med garanti kan finde en film, han/hun ikke har set før! Du bestemmer selv beløbet. Kortet er udformet i klassisk design – og er lige til at stikke under juletræet. Gavekortet kan købes i Film- & Boghandlen.

Bemærk Film- & Boghandlens åbningstider i december:

Mandag: 09.00-15.30 (KUN I DECEMBER)
Tirsdag-fredag: 09.30-22 / Lørdag 12-22 / Søndag 12-19.30
Lukket: 24.+25.+31. december 2012 + 1. januar 2013

Tags: Filmhuset