Julerier i Filmhuset

JULEHYGGE. Gør et kup i boghandlens julebazar, mens ungerne laver julefilm, spiser æbleskiver og fortæller Julemanden hemmeligheder. Filmhuset holder julestue for små og store lørdag den 17. december.

Lørdag den 17. december holder Filmhuset en særlig juledag for børn og voksne. ASTA bar bliver i dagens anledning omdannet til julebazar fra kl. 13-16. Film- & Boghandlen har kigget i gemmerne og fundet en masse gode sager frem, som bliver solgt til små priser, og caféen sørger for rigeligt med glögg og æbleskiver.

Julestue for børnene

I julestuen kan børnene klippe-klistre deres egne kravlenisser, som de efterfølgende kan lave juleanimationsfilm med. Er man ikke så meget til kravlenisser, kan man også vælge selv at spille en rolle i en julefilm i FILM-X-studiet.

Glæd dig!

Julebazar i Asta bar 2011 

disney_2011

Med i billetprisen er der æbleskiver fra SULT, og så kommer selveste Julemanden forbi og hilser på børnene.

Billetter til FILM-X skal reserveres på forhånd i Cinematekets billetsalg, tlf. 3374 3412 - og afhentes senest den 15. december. Der kan bestilles til kl. 14, 15 eller 16, og forløbet varer 90 min. Alder: Fra 6 år og i følgeskab med voksne. Der må højst laves fem billetter per booking. Billetpris: 65 kr.

Billede fra FILM-X