Kidnappet-musikvideo med Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl har med "Secret Life" leveret titelsangen til "Kidnappet", der nu er i omløb som musikvideo.

Den danske børnefilm "Kidnappet" kan bryste sig af have et vaskeægte pophit som titelsang. Filmen har Pernille Rosendahls nye single "Secret Life" på soundtracket Singlen blev udsendt den 13. september, og her godt fjorten dage, før "Kidnappet" får premiere, er musikvideoen sendt i omløb.

"Kidnappet" handler om den 12-årige Simon, der rejser med sin mor til Kenya, hvor han er født. Simon er egentlig mere interesseret i fodbold end i sit fødeland, og allerede på rejsens første dag går det galt. Simon forsvinder, da han i jagten på sin elskede fodbold havner midt i Kibera, Østafrikas største slumby, og da hans mor udlover en dusør for at få Simon tilbage, er han pludselig et jaget trofæ i et af verdens fattigste lande.

Fakta

pernillerosendahl,lilleCD-C

"Secret Life" er en tilbagevenden til popmusikken for Pernille Rosendahl. Sangerinden fik sit gennembrud med bandet Swan Lee i 2001, og i de seneste år har hun fokuseret på rockmusikken sammen med gruppen The Storm.

På "Secret Life" har Rosendahl været i studiet med Kristian Leth og Fridolin Nordsø fra The William Blakes.

"Kidnappet" er instrueret af den spillefilmsdebuterende instruktør Vibeke Muasya, der også har skrevet manuskript. Simon Lougue Larsen, Connie Nielsen og Lars Mikkelsen ses i hovedrollerne.

Filmen er produceret af Karoline Leth og Vibeke Windeløv for SF film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Kidnappet" får biografpremiere torsdag den 7. oktober.