Kidnappet på dvd

PÅ DVD. Vibeke Muasyas action-børnefilm "Kidnappet" er netop udkommet på dvd. Se trailer og hør Pernille Rosendahls titelsang "Secret Life".

"Kidnappet" (2010) udkom på dvd den 3. maj. Filmen er Vibeke Muasyas spillefilmsdebut og handler om det 12-årige adoptivbarn Simon (Simon Lougue Larsen), der med sin danske mor Susanne (Connie Nielsen) rejser til Kenya, hvor han er født. Simon har ikke den store interesse for sit fødeland og ville hellere være blevet i Danmark og spille fodbold. Allerede på rejsens første dag går det galt – Simon forsvinder, da han i jagten på sin elskede fodbold havner midt i Kibera, Østafrikas største slumby!

Der er dog ingen fare på færde, før Susanne beslutter at gå til medierne og udlove en dusør til den, der finder ham. Pludselig er Simon et jaget trofæ i et af verdens fattigste lande, men Simon opdager, at hans nye venner er klar til at hjælpe, hvor og når han mindst venter det.

"Kidnappet" er produceret af Karoline Leth og Vibeke Windeløv for SF film med støtte fra Det Danske Filminstitut. Vibeke Muasya har både instrueret og skrevet manuskript. Og Pernille Rosendahl har været i studiet med Kristian Leth og Fridolin Nordsø fra The William Blakes for at indspille filmens titelsang "Secret Life":