Køb film, bøger og plakater i Filmhusets nye webshop

ONLINE. Filmhusets Film- & Boghandel har fået spritny webshop og udvidet porteføljen med filmplakater. Der er fokus på filmhistoriske værker og dokumentarfilm – og en god shopping-oplevelse. Alle filmelskere kan kigge med på shop.dfi.dk

Fra begyndelsen af december har DFI udrullet en ny webshop. Sortimentet er endnu begrænset, men intentionen er at blive Danmarks væsentligste portal for salg af filmhistoriske værker, hvor det vil være muligt at finde et stort udvalg af både film, bøger, og filmplakater.

Netop filmplakater er et nyt indslag i produktporteføljen, og det er muligt at bestille kopier af væsentlige danske filmplakater fra Jørgen Leths "66 billeder fra Amerika" til "Far til Fire på Landet". Billedarkivar Madeleine Schlawitz udtaler: "Vi har valgt at fortrykke et oplag af vores allermest populære plakater, og efterspørgslen her inden jul har været rigtig rigtig god. Det er en fornøjelse at kunne levere de ønskede varer til folk meget nemmere og hurtigere, efter vi er blevet en del af webshoppen på DFI, og vi forventer at kunne tilbyde flere attraktive varer i løbet af 2014."

Webshoppens fokus er derudover rettet imod de filmhistoriske værker, hvor bl.a. danske stumfilmsklassikere længe har haft et publikum ude i verden – men også imod at præsentere et bredt udvalg af danske dokumentarfilm.

Boghandler Søren Nisted understreger, at det store udvalg afspejler lysten til at gøre noget særligt for dokumentargenren, hvor dansk producerede dokumentarfilm står særligt stærk i disse år. Et godt eksempel er filmen "The Act of Killing", der netop er kommet til salg i webshoppen. Netop denne film markerer den høje danske standard for øjeblikket med et væld af priser og hæder, senest i form af en Oscar-shortlisting.

Det er intentionen løbende at udbygge sortimentet med udvalg fra vigtige internationale distributører, så webshoppen kan få endnu flere kunder fra hele verden.

God shoppelyst på: shop.dfi.dk