Kommende spillefilm

Asfalt / 11. maj

Lasse er en livstræt lastbilschauffør i Vestjylland. Han kører sit liv som sin lastbil, lige ud ad landevejen med den ene hånd på rattet og den anden omkring den hemmelige flaske, han nipper til hele dagen. Indtil det øjeblik en pige springer ud foran hans lastbil. Lasse når at bremse i sidste øjeblik og opdager til sin store overraskelse, at det er René som han ikke har set i 15 år.

Instruktør Charlotte Madsen
Manuskript Charlotte Madsen, Michael Asmussen
Medvirkende Michael Asmussen, Viilbjørk Malling Agger, Camilla Bendix, Lars Mikkelsen, Mia Lyhne, Lars Ranthe, Thue Ersted Rasmussen 
Producer Peter Bech, Morten Rasmussen
Producent Deluca Film Production
Distributør UIP

PR Tinna Munk
UIP
Tlf. 26278422
tinna_munk@uip.com

SHABHOLM / 15. juni 2023

 

Hassan er træt af Danmark, da han ofte oplever diskrimination. Så da han hører, at en oliesheik har købt Bornholm og forvandlet øen til et mellemøstligt ferieparadis kun for udlændinge, tager han straks dertil. Men er paradiset mon for godt til at være sandt?

Instruktør Gigis
Manuskript Troels Unneland, Sorena Sanjari, Christoffer Krustrup
Stemmer Adrian Hosseinpour, Besir Zeciri, Iben Hjejle, Afshin Firouzi
Producer Daniel Mühlendorph, Ulaa Salim
Producent Hyæne Film
Distributør Nordisk Film Distribution

PR Rikke Hesselholt 
Have Kommunikation
Tlf. 2843 3893
rikke@have.dk
 

ENGLEMAGEREN / 22. juni 2023

Kriminalbetjenten Laura, der er specialiseret indenfor cyberkriminalitet, har været sygemeldt efter en fødselsdepression, men da hun sammen med sin makker bliver involveret i en sag om en sadistisk seriemorder, står det mere og mere klart, at hun selv gemmer på en mørk hemmelighed.

Instruktør Julie R. Ølgaard, Esben Tønnesen
Manuskript Yusuf Othman, Julie R. Ølgaard
Medvirkende Julie R. Ølgaard, Roland Møller, Christopher Læssø, Stine Stengade
Producer Julie R. Ølgaard
Producent HitHero Productions
Distributør SF Studios

PR Emma Emilie Pedersen 
Tlf. 2339 1116 
eep@sfstudios.dk 
og Camilla Baggesen
 

TOVES VÆRELSE / 22. juni 2023

 

I 1960’erne lever Tove Ditlevsen sammen med Ekstra Bladets chefredaktør, Victor Andreasen, i et stormombrust ægteskab, der har sin helt egen særlige dynamik, og hvor der er kort fra kærlighed til had, fra elskelige komplimenter til ond sarkasme. Da den unge forfatter Klaus Rifbjerg kommer til frokost for at diskutere deres fælles lidenskab, litteratur, har han ingen ide om, hvad der venter ham. Men inden længe bliver han en brik i deres ægteskabelige magtspil, hvor alle kneb gælder.

Premiere 22.06.2023
Instruktør Martin Zandvliet
Manuskript Jakob Weis
Medvirkende Paprika Steen, Lars Brygmann, Joachim Fjelstrup, Sonja Oppenhagen
Producer Mikael Rieks
Producent Nordisk Film Production
Distributør Nordisk Film Distribution

PR Freddy Neumann
Tlf. 2046 7846
neumann@mail.dk

 

IDIOTEN / 30. august 2023

 

Efter de fandt hinanden, er Tobias og Cille begyndt at forandre deres liv. Tobias er færdig med afvænning, og Cille er langsomt ved at komme tilbage til et normalt liv efter flere års psykisk og fysisk sygdom. Det unge par venter nu deres første barn, men de lykkelige omstændigheder viser sig at blive et tilbageslag, for deres uheldige fortid klæber til dem. Under et afklaringsforløb har Tobias opdaget, at hans kald i livet er at blive skuespiller; en, der kan underholde og bringe glæde. Men dem, der er tættest på Tobias, støtter ham ikke – og de forsøger i stedet at pille ham ned. Myndighederne begynder at sætte spørgsmålstegn ved, om det unge par overhovedet er egnet til at blive forældre.

Premiere 27.04.2023
Instruktør Kasper Rune Larsen
Manuskript 
Medvirkende 
Producer Henrik Underbjerg
Producent Stray Dog Productions
Distributør Angel Films

PR Line Bilenberg
Tlf. 2071 0494
line.bilenberg@gmail.com
 

VIKTOR MOD VERDEN / 3. august

30-årige Viktor Leth har boet alene hele sit liv med sin mor, der er bange for alt. Viktor har levet sit liv gennem gamle danske film og ved absolut intet om virkeligheden, men da moren dør, overlades Viktor til sig selv. Han finder ud af at hans far, Charlie, stadig lever, og han beslutter sig for at opsøge ham i København. Viktor tror at hans far er jazzmusiker, men Charlie viser sig i stedet at være forsikringsmand i et stort, skrantende forsikringsselskab. Viktor viser sig dog at have et kæmpe talent for forsikringer pga. sin mors store frygt, og Charlie forsøger at bruge Viktor til at redde hele selskabet. Samtidig møder Viktor møder Josefine, en utrolig uheldig medarbejder, hvis liv har været en lang ulykke, og de to ser noget i hinanden. Men da hele kampagnen for at redde selskabet ender med at handle om Viktor, må han tage et valg: Vil han spille den rolle, som hans far vil have ham til for at redde selskabet, eller skal han gå sine egne veje?

Instruktør Christian Arhoff
Manuskript Christian Arhoff, Ulaa Salim
Medvirkende Nicolai Jørgensen, Nicolas Bro, Anna Bruus Christensen, Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Kurt Ravn. 
Producer Daniel Mühlendorph, Robin Hounisen
Producent Hyæne Film
Distributør Nordisk Film Distribution

PR Rikke Hesselholt 
Have Kommunikation
Tlf. 2843 3893
rikke@have.dk

 

Kontakt

Anders Budtz-Jørgensen
andersbj@dfi.dk