Kommende spillefilm

Paranoia / 8. februar

Efter en fest med lidt for mange shots ender Lulu på hospitalet, hvor hun i en nærdødsoplevelse får øjenkontakt med en pige. Da Lulu kommer til sig selv, er pigen væk. Herfra er intet som før! Det er som om, nogen eller noget forfølger hende. Samtidig møder hun den berygtede, men fascinerende Mads, der viser sig at kunne se ting, som ingen andre kan se. Men havde Lulu vidst, hvad der ville ske, og hvad det ville føre til, havde hun holdt sig langt væk fra Mads.

Instruktør Kari Vidø
Manuskript Birgitte Lorentzen, Henrik Kristensen Medvirkende Zoe Bryan Hertz, August Issac Carter, Maria Rossing, Rasmus Hammerich, Viola Martinsen
Producer Julie Rix Bomholt, Mia Elvstrøm Myrälf Producent SF Studios. 

Rom / 22. februar

Gerda og Kristoffer er taget på forlænget weekendtur til Rom for at fejre deres bryllupsdag og et langt ægteskab. De skal genopleve byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men turen går ikke helt som forventet. Da parret møder Gerdas karismatiske kunstlærer og tidligere flamme, Johannes, havner Kristoffer på sidelinjen, mens Gerda jagter sin ungdom i Roms gader og stræder.

Instruktør Niclas Bendixen
Manuskript Kristian Halken, Christian Torpe, Niclas Bendixen
Medvirkende Bodil Jørgensen, Kristian Halken, Rolf Lassgård Producer Jesper Morthorst, Andreas Hjortdal
Producent Motor

Kalak / 7. marts

Jan er på flugt fra sig selv efter at være blevet seksuelt misbrugt af sin far som ung. Nu bor han i Grønland med sin lille familie og arbejder som sygeplejerske. Han længes efter være en del af et større fællesskab og bliver næsten besat af at ’høre til’ i den grønlandske kultur. Han vil være en ægte ’kalak’, en 'skide grønlænder', udtrykt med lige dele kærlighed og selvforagt. Men hans flugt fra sig selv har mange omkostninger – særligt for dem, der er tæt på ham. Filmen er baseret på Kim Leines roman.

Instruktør Isabella Eklöf
Manuskript Kim Leine, Isabella Eklöf, Sissel Dalsgaard Thomsen
Medvirkende Emil Johnsen, Asta August, Berda Larsen, Connie Kristoffersen
Producer Maria Møller Kjeldgaard
Producent Manna Film

Jagtsæson - I medgang og modgang / 23. marts

Still fra 'Jagtsæson 2 - I medgang og modgang'. De tre hovedkarakterer står ved en tankstation og en gammel ældre bil af mærket Ford.

Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele meget værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend, som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i både medgang og modgang.

Instruktør Peter Molde-Amelung
Manuskript Lars Mering, Claudia Boderke
Producer Tomas Radoor
Medvirkende Mille Dinesen, Lærke Winther, Stephania Potalivo, Lars Ranthe
Producent Nordisk Film

Birthday girl / 4. april

Foto fra Birthday Girl

Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde med på et krydstogt i Caribien for at fejre Cilles 18-års fødselsdag. Forventningerne er skyhøje, og de har store planer for dagene ombord på krydstogtskibet. Men allerede første nat forvandles deres drømmeferie til et mareridt, da Cille bliver fundet, udsat for et overgreb. Chokeret indser Nanna, at hun selv må agere for at sikre, at retfærdigheden sker fyldest.

Instruktør Michael Noer
Manuskript Michael Noer, Jesper Fink
Medvirkende Trine Dyrholm, Flora Ofelia Hoffmann Lindahl, Herman Tømmeraas, Maja Ida Thiele
Producer Matilda Appelin, René Ezra
Producent Nordisk Film 

For evigt / 18. april

Still fra Ulaa Salims 'For evigt'

'For evigt' udspiller sig i nær fremtid. Et voldsomt jordskælv forårsager en mystisk sprække på bunden af Atlanterhavet. Fænomenet accelererer de globale klimaforandringer og er en mulig trussel mod menneskeheden. Langt derfra, et sted i Danmark, slår det gnister mellem unge Elias og Anita. De forelsker sig, men efter noget tid går forholdet i stykker. En årrække senere tildeles den voksne Elias en nøglerolle på det internationale hold af videnskabsfolk, der skal lukke sprækken på bunden af havet. Da han tilfældigt møder Anita igen, står han ansigt til ansigt med det liv, han valgte fra, og han må spørge sig selv: Kan man vælge sin egen skæbne?

Instruktør Ulaa Salim
Manuskript Ulaa Salim
Medvirkende Simon Sears, Nanna Øland Fabricius, Halddóra Geirharosdottir, Magnus Krepper
Producer Daniel Mühlendorph
Producent Hyæne Film 
Distributør Nordisk Film Distribution 

Fuld af kærlighed / 23. maj

Still fra 'Fuld af kærlighed' instrueret af Christina Rosendahl

En tilsyneladende lykkelig og perfekt middelklassefamilie er på randen af opløsning på grund af farens eskalerende alkoholforbrug. Efter flere år med svigt og brudte løfter siger kone og børn endelig fra og kræver, han går i behandling for sit misbrug. Faren indvilger og kommer tilbage som et helt nyt menneske: glad, håbefuld og forandret. Men nu begynder en anden slags prøvelser. Hele familien må tage deres forhold til hinanden op til revision. De kastes ud i en kamp for at genfinde kærligheden og tilliden til hinanden og må snart erkende, at de sande problemer nok ligger dybere begravet end flaskerne i haven.

Instruktør Christina Rosendahl
Manus Christina Rosendahl
Medvirkende Stine Stengade, Lars Ranthe, Viilbjørk Malling Agger
Producer Jonas Frederiksen
Producent Nimbus Film

The End / 5. september