Kulturnatten i Filmhuset

KULTURNAT. Bliv sminket som et monster eller en filmstjerne, hør foredrag om "Mad Men", deltag i en quiz om tv-serier og meget andet, når Filmhuset igen i år byder på masser af aktiviteter for både børn og voksne på Kulturnatten den 12. oktober.

For de filminteresserede lukker Filmhuset dørene op for et væld af aktiviteter på Kulturnatten i København den 12. oktober. Fra kl. 17.45 byder FILM-X på gys og gru. Her kan du optage, klippe og indspille lyd til din egen gyserfilm, hvis du er min. 8 år. Billetter kan hentes foran Film-X efter først til mølle princippet.

Kl. 19.00-20.00 holder Iben Albinus Sabroe foredrag i biblioteket om "Mad Men". Hun fortæller om, hvordan tv-serien med hovedpersonen Don Draper blev et kulturelt fænomen.

Kl. 20.30-21.15 er der quiz om tv-serier. Test din viden, når vi viser klip og quizzer om alt fra "Matador" til "Mad Men" i en interaktiv quiz. Alle kan deltage – bare din mobiltelefon kan gå på nettet.

Restaurant SULT griller og spiller musik uden for Filmhuset, og i restauranten er der lækker buffet hele aftenen. Læs hele Filmhusets program.

Adgang til arrangementerne i Filmhuset er forbeholdt gæster med Kulturpas, som kan købes som en del af KulturKit for 90 kr. En voksen med Kulturpas kan gratis medtage to børn til og med 11 år. KulturKit kan købes på www.kulturnatten.dk, i Cinematektet, på museer, biblioteker og S-togsstationer i København og på Frederiksberg.

Tags: Kulturnatten