Lærkevej til Norge

Nu får nordmændene også et kig bag ligusterhækkene i TV 2's populære dramedy-serie, som er støttet af Det Danske Filminstituts Public Service Pulje.

TV2's store fiktionssatsning dette efterår, "Lærkevej", er blevet solgt til TV 2 Norge. Nordmændene vil få første episode at se den 2. december. Ligesom i Danmark, hvor den amerikanske "Desperate Housewives" er en af de mest sete tv-serier, er den nye 'dramedy'-genre yderst populær i Norge.

"Lærkevej" følger livet på en villavej af samme navn. Efter en mørk hændelse flygter de tre søskende Katrine, Sune og Mathilde til forstæderne. Hvad de tror, er et dødssygt parcelhuskvarter viser sig under overfladen at ulme af hemmeligheder, problemer, skænderier og seksuelle eskapader blandt vejens farverige beboere.

På rollelisten er bl.a. Laura Drasbæk, Sarah-Sofie Boussnina, Christian Tafdrup, Søs Egelind, Anette Støvelbæk, Henrik Prip, Claus Riis Østergaard og Mille Hoffmeyer Lehfeldt. 

Serien er herhjemme blevet set af cirka 900.000 seere om ugen og er så populær, at TV 2 har bestilt yderligere 12 afsnit.

"Lærkevej" er skrevet af Mette Heeno og produceret af Mie Andreasen for Cosmo Film og støttet af Public Service Puljen.

"Lærkevej bliver vist torsdag kl. 20 på TV 2.